Sigurisht keni ndëgjuar Linda Premium Residence, kompleksin e veçantë të kryeqytetit i cili po jetësohet nga kompania e njohur Al Trade Center në lagjen “Prishtina e Re”.

Ky kompleks afaristo-banesor do të jetë një ndërtim modern dhe padyshim me standardet më të larta evropiane.

Me hiç më pak se 11 objekte dhe 600 banesa, Linda Premium Residence vjen me një arkitekturë unike e të përkryer për një jetë luksoze e përveç kësaj do të ketë hapësira të idejuara sipas kërkesave, të cilat do t’i japin jetës tuaj komoditetin që gjithmonë keni dëshiruar.

Ka aq shumë karakteristika të cilat e bëjnë Linda Premium Residence të veçantë sa që është e pamundur që ky kompleks të mos bëhet i preferuari juaj në momentin që i zbuloni ato.

Për këtë kompleks është menduar çdo detaj duke filluar nga hapësirat e gjelbërta deri te sistemi shtëpi e mençur (Smart Home) dhe ballkonet e banesave me oborre.

Linda Premium Residence posedon sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar, kopsht për fëmijë, supermarket dhe restaurant, mjeku i lagjes, barnatore, qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna, ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin si dhe parking të jashtëm e nëntokësor.

Në Al Trade Center kanë konfirmuar se objektet e Linda Premium Residence kanë zgjuar interesimin e jashtëzakonshëm dhe numri i shitjeve të objekteve banesore dhe lokaleve afariste vazhdimisht po rritet.

Nëse dëshironi të informoheni më hollësisht ose të bëheni pronari i ardhshëm i njërës prej këtyre banesave dhe lokaleve kontaktoni në:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar