Këngëtari i njohur shqiptar, Labinot Tahiri, ka shprehur së fundmi indinjatën e tij me disa prej njerëzve të cilëve u ka dalë në ndihmë në të kaluarën.

Bëhet fjalë për persona të caktuar mosmirënjohës që mesa duket e kanë zhgënjyer këngëtarin.

Ai ka publikuar në rrjetin social Instagram një fotografi, ku shfaqet bashkë me qenin e tij të racës Doberman.

Në mbishkrimin e fotografisë, ai ka shkruar një mesazh ndaj njerëzve të ligë, me të cilët nuk dëshiron të ketë punë më.

“Disa personave që ua kam zgjatur dorën me të mirat e ndjersës sime, nuk meritojnë respekt më shumë se sa Dobermani im!!
Njeriu kur fillon ta korigjojë vetën, në mes gabimeve të cilat i bên gjatë jetës së tij e kupton mirê që ka berë gabime edhe me vetën, për faktin duke e ditur mirë se ata njerëz nuk e kanë merituar DORËN time!
Thot një fjalë buka jote të vret!
Njerëzit që aktrojnë mirë për të përfituar nga dikush, ku ata se meritojnë, quhen INTERSGJI DHE NJERËZ TË LIG.
Ky shkrim nuk ka të bëjê me aktet HUMANITARE.
Në top form, Labinot Tahiri”, ka shkruar këngëtari nga Ferizaj në Instagram. /Telegrafi/