Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 61 vota për dhe 1 abstenim ka miratuar rezolutën e iniciuar nga PSD-ja për rritjen e pagës minimale nga 170 euro në 250 euro.

PSD-ja këtë kërkesë e kishte nisur edhe më parë përmes një peticioni online për rritjen e pagës minimale.

Kujtojmë, se në kuadër të rritjes së pagës minimale, do të rriten edhe pensionet për veteranët, nga 170 në 250 euro./Telegrafi/