Nga ora 19:00 në GjirafaVideo fillon Tap n’Dije, ku shpërblimet për tre vendet e para janë shumë interesante.

Me moderim nga Rifat Smani, në ora 19:00 fillon transmetimi LIVE i Tap n’Dije, nga kuizi TapQuiz i GjirafaStudios. Transmetimi shfaqet në GjirafaVideo, ku ju mund të jeni pjesë e lojës për të fituar këto shpërblime:

Vendi i parë: Laptop Asus VivoBook
Vendi i dytë: Kufje MSI
Vendi i tretë: Tablet iGETSMART

Këto shpërblime do të tërheqin lojtarë të shumtë, dhe si zakonisht loja do të jetë e nxehtë.

Diten e djeshme u luajt Tap n’Shije ku luajtën mbi 3000 lojtarë dhe u dhuruan 6 shpërblime.

Që të jeni pjesë e Tap n’Dije, ju duhet të regjistroheni duke ndjekur këto hapa:

Çdo ditë që ka Tap, regjistrimi online do fillon në ora 15:00, kurse kuizi fillon në ora 19:00. Çka duhet të bëni është kjo:

– Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në kuiz”
– Bëhuni gati për lojë

KLIKO KËTU për t’u regjistruar në kuiz.