Kuizet janë gjithmonë një mundësi e mirë për të testuar njohuritë tuaja në një fushë të caktuar.

Këtë herë jemi ndalur te një kuiz gjeografik, ku kemi zgjedhur flamujt e 11 vendeve në botë.

Në shikim të parë mund të duket i lehtë, por nuk është pasi shumica e njerëzve që e provojnë nuk arrijnë ti gjejnë pjesën më të madhe të pyetjeve.

Me këtë rast iu sfidojmë ta provoni kuizin poshtë dhe të na tregoni në hapësirën për komente sa ishit të saktë nga 11 pyetjet. /Telegrafi/