Falë Majlinda Kelmendit, Kosova ka marrë çmim në ceremoninë e sivjetme të ndarjes së çmimeve – ‘ANOC Awards 2016’.

Reklama

Vendi ynë u përfshi në grupin e shteteve që për herë të parë nderoheshin me çmim dhe e gjitha kjo pasi Majlinda fitoi Medaljen e artë në Lojërat Olimpike, ‘Rio 2016’.

“Sonte Kosova merr shpërblimin më të madh në histori si ‘Breakthrough National Olympic Committee’ të Lojërave Olimpike duke iu falënderuar Medaljes se artë të Majlindës në Rio ’16!”.

Portali gjerman shkruan për femrat e Kosovës me ndikim në botë Portali gjerman shkruan për femrat e Kosovës me ndikim në botë

“Në fotografi edhe miku dhe njeriu përkrahësi më i madh i xhudos, presidenti i IJF, z. Marius Vizer”, ka shkruar ai në Facebook. /Telegrafi/

Reklama