LAJMI I FUNDIT:

Kjo është gjëja e fundit që do të prisnit ta shihnit në makinën për larjen e enëve (Foto)

Kjo është gjëja e fundit që do të prisnit ta shihnit në makinën për larjen e enëve (Foto)

Në një familje që jeton në veri të Londrës, janë befasuar kur në makinën për larjen e enëve e kanë gjetur një dhelpër të vogël.

Kafsha e egër kishte ngecur në mes të gotave e pjatave që ishin vendosur që të lahen, pasi kishte hyrë për të kërkuar ushqim, transmeton Telegrafi.

Simon Hayes i cili i ka dy mace dhe një qen, njëherë ka menduar se brenda ndodhet ndonjë nga to. Por, më pas e ka kuptuar se bëhet fjalë për një këlysh dhelpre.

Kafsha që dridhej nga frika, është nxjerrë ngadalë dhe me shumë kujdes, në mënyrë që të mos prehet dhe lëndohet. /Telegrafi/

STIAN_DISHWASHER FOX_IMAGE001 THIS cheeky fox cub had a brush with danger after getting stuck in a DISHWASHER. Luckily, the cub had sneaked into the home of Dr Simon Hayes, the head vet at the Village Vet London practice in Winchmore Hill in Enfield, north London. Dr Hayes found the scared cub trapped among the cutlery, glasses and crockery in the dishwasher on Sunday night (June 5). The-dad-of-three, who has two cats and a dog, used his animal expertise to coax the cub out of the appliance - and he promptly dashed out of the door into Dr Hayes' garden. STIAN ALEXANDER 07528 679198