Porsche Taycan është një nga veturat më të mira luksoze elektrike dhe shumë do të thonë se është më e bukura. Megjithatë, akorduesit arrijnë të gjejnë mënyra për ta bërë atë edhe më të mirë.

Reklama

Mansory më parë “bëri” një kopje, siç bëri kompania Vivid Racing, dhe rezultati është një veturë vërtet tërheqëse.

Por ka nga ata që duan të tërheqin më shumë vëmendje, dhe mes tyre është kompania akorduese RevoZport, e cila kaloi nga modelet Mercedes-AMG në ato elektrike si Modeli i Tesla 3.

Tani ky akordues ka prezantuar versionin e tij të Taycan të frymëzuar nga Porsche 911 GT3 RS.

Reklama

RevoZport e quajti projektin e tij Taycan GT-Z .

Akorduesi gjithashtu ka përgatitur një ndarës të përparmë me krahë anësorë të vendosur gjithashtu në parakolp.

Reklama

Zgjatjet e pragut janë gjithashtu pjesë e paketës.

Pjesa e brendshme ka mbetur e njëjtë me performancën, por nuk ka dyshim që akorduesit do të gjejnë mënyra për tu përmirësuar edhe në këto fusha.

Çmimi është ende i panjohur. /Telegrafi/