Lojtarët e Manchester City mbetën të argëtuar dhe të hutuar pasi u përshëndetën nga personazhi i humorit, Troy Hawke përpara turneut të tyre parasezonal në SHBA.

Reklama

Personazhi i Milo McCabe është bërë i famshëm për sjelljen e tij në dyqanet anembanë vendit, duke mirëpritur dhe përshëndetur me dorë klientët.

Megjithatë, këtë herë ai ishte ftuar nga kampionët e Ligës Premier për të përshëndetur lojtarët përpara udhëtimit të tyre në Amerikë, duke lënë një numër prej tyre të hutuar, përfshirë Jack Grealish.

Lojtarët e Man City mbetën të argëtuar dhe të hutuar pasi u përshëndetën nga komediani Milo McCabe

“Mirë se erdhe në kampin stërvitor, ju keni një fytyrë përrallore simetrike”, i tha Hawke mesfushorit anglez pas mbërritjes së tij.

Reklama

“Unë kam çfarë?”, u përgjigj Grealish, përpara se të pyeste kolegët e tij brenda ‘a ju tha gjë ai djalë?’.

Reklama

Hawke pati më shumë fat me nënshkrimin e ri Kalvin Phillips, duke thënë ‘mirë se erdhe në stërvitje zotëri, ju keni sy të pastër dhe lëkurë të mrekullueshme, ju jeni qartë një mjeshtër i hidratimit’.

Hawke pati më shumë fat me nënshkrimin e ri Kalvin Phillips, i cili hyri me një buzëqeshje në fytyrë

“Përpiqem të jem po!” – iu kthye Phillips, përpara se të hynte me një buzëqeshje në fytyrë.

Komediani më pas përshëndeti shumë lojtarë të Cityt me komplimente ose komente të ndryshme, duke përfshirë nënshkrimin e ri Erling Haaland.

“Mirë se erdhe në kampin stërvitor, ju jeni një mburojë e jashtëzakonshme e mishit nordik”.

Reklama

Komediani i Greeters Guild e etiketoi Erling Haaland një "mburojë të jashtëzakonshme mishi nordik"

Mbrojtësi Nathan Ake, i cili kohët e fundit ka zbuluar dëshirën e tij për të qëndruar në Etihad Stadium, pavarësisht se ishte i lidhur me një rikthim në Chelsea, ishte një nga të ardhshmit.

Reklama

“Nëse mund të jem kaq i guximshëm, ju keni zotësinë e një grabitqari kulmor, por sytë e një krijese të sjellshme pyjore, është një kombinim shkatërrues”, i thotë Hawke.

“Faleminderit”, u përgjigj Ake. Hawke gjithashtu shtoi: “Kurrë mos ndalo, kurrë mos ndrysho”.

Ruben Dias pyeti se kush ishte personazhi i komedisë Troy Hawke kur mbërriti në kamp

I fundit që arriti ishte trajneri Pep Guardiola, i cili ishte në fund të një gjëegjëzë nga komediani.

“Kush është më tepër ai që flet me zemër: ai që flet me zemër, apo ai që i jep Pep një bisedë të fortë?”, pyeti Hawke.

Reklama

‘Pep biseduesi’, u përgjigj Guardiola, përpara se të futej me shpejtësi brenda. /Telegrafi/