Skenës muzikore çdo ditë po i shtohen këngëtar të rinj por, edhe shumë prej tyre po i mungojnë.

Këngëtaret të cilat erdhën dhe lanë gjurmë me këngët e tyre nuk janë të pakta. Pas shumë e shumë hiteve disa prej tyre u zhduken nga skena dhe e lan pas muzikën.

Disa të angazhuar në jetën familjare, biznes madje edhe modelim siç duke kënga për këto ishte vetëm hobi.

Disa prej këtyre figurave të njohura janë: Dafina Rexhepi, Mirsa Kerqeli, Marina Ikonomi, Leonora Poloska, Ledina Celo./Telegrafi