Edhe pse regjisori e ka angazhuar në filmin “Begin Again”, duket se ai nuk e vlerëson shumë aktoren britanike.

John Carney ka thënë se Keira Knightley është më tepër modele se sa aktore.

“Nuk dua më të punojë me të, kurrë në jetën time”, tha regjisori i famshëm, me të cilin bashkëpunoi edhe në filmin “Kënga që do të thotë jetë”, ka thënë regjisori.

“Ajo është modele dhe nuk di të aktrojë, ndërsa me Adam Levinin dhe Marc Rufalom ka qenë kënaqësi që kam punuar”, tha ndër të tjerash Carney. /Telegrafi/