Është e frikshme të mendosh që shumë shpejt, njerëzit që kanë lindur në vitin 2000 do të mbushin 20 vjeç.

Por, nuk janë vetëm fëmijët që ndryshojnë me moshën: kështu vepron edhe planeti, teknologjia, madje edhe ne. Yjet veshin rroba më të thjeshta tani, gratë nuk shkojnë më në sallone për rrezitje dhe tatuazhet janë të njohura – jo vetëm me të burgosurit.

Ne në Bright Side jemi të mahnitur me shpejtësinë e rrjedhës së kohës dhe duam të ndajmë disa prej provave me ju.

1. Njerëzit e pasur nuk tregojnë se janë të pasur më

2. Askush nuk dëshiron të vë në pah barkun në ditët e sotme

3. Gratë shfaqen me grim më natyral

4. Disa subkultura të frikshme janë zhdukur

5. Teknologjia ka ndërmarrë një hap kaq të madh përpara, sa që shkencëtarët kanë qenë në gjendje të bëjnë një foto të Plutonit me të gjitha kraterat e tij

6. Është bërë shumë më e vështirë për fansat të afrohen me të preferuarit e tyre

7. Macet nuk mund të flenë mbi TV tani

8. Në Islandë, një akullnajë 700-vjeçare është shkrirë. Njerëzit vendas madje organizuan një funeral

9. Sot nuk është aq e vështirë të shfaqësh një dragua në një film

10. Vetullat e grave janë bërë shumë më të mbushura

11. Njerëzit me veshje sportive shumëngjyrëshe nuk bëjnë më ushtrime në TV

12. Biçikletat me një rrotë nuk kanë ulëse dhe pedale

13. Njerëzit e ndryshëm kanë tatuazhe tani

14. Sallonet për rrezitje nuk janë në modë tani

/Telegrafi/