LAJMI I FUNDIT:

“Kalorësi i lehtë”: Poza ideale e cila premton orgazmë të zjarrtë

“Kalorësi i lehtë”: Poza ideale e cila premton orgazmë të zjarrtë

Nëse dëshironi të keni kontrollin në dhomën e gjumit, atëherë kjo pozitë është ideale për ju

Reklama

“Kalorësi i lehtë” është poza e vërtetë në seks për të gjithë ata të cilët dëshirojnë të kenë gjithë forcën në krevat, sepse femrën e mbajnë fort në “vend të vozitjes”, transmeton Telegrafi.

Cilado qoftë pozitë në seks e cila femrën e vë sipër, zakonisht i jep kontrollin mbi situatën, mirëpo “kalorësi i lehtë” ndryshon tempin në shpejtësi më të madhe.

Për të qenë brilante në këtë përpjekje, kërkoni nga mashkulli që të shtrihet dhe të rehatohet. Le të ndihet këndshëm.

Pastaj vendosuni galiç mbi të – në pozën e cila ju jep mundësinë që të lëvizni këmbët dhe kërdhokullat në mënyrë që të kontrolloni shpejtësinë dhe penetrimin.

Mashkulli duhet të vendosë kokën mbi jastëk dhe të hap këmbët, ndërkaq femra në penis. Mirëpo, për ekuilibër më të mirë, femra mundet t’i vendosë duart në gjoksin e partnerit.

Mashkulli mund t’ju mbajë përreth belit, ndërkaq duart mund t’i jenë të lira në mënyrë që të shtojë kënaqësinë.

E gjithë forca është në duar të femrës dhe tempi i shpejt çon çiftin deri te klimaksi i zjarrtë. /Telegrafi/