Këngëtari i famshëm amerikan, Justin Timberlake, ka shprehur ngushëllime për mikun e tij të ndjerë, basketbollistin Kobe Bryant, i cili ndërroi jetë të dielën në mëngjes.

Krijuesi i “Cry Me a River” bëri një postim të hënën në Instagram për të reflektuar në miqësinë e tij dhe bisedën përfundimtare me legjendën e basketbollit Kobe Bryant, teksa vdiq në mënyrë tragjike të dielën në mëngjes në moshën 41-vjeçe.

Timberlake, 38 vjeç, ndau gjashtë fotografi të tij me Bryant duke shtrënguar duart, duke u përqafuar dhe qeshur me njëri-tjetrin.

View this post on Instagram

We met when we were both teenagers and bonded over our drive and process. I was in awe of what you could do with a basketball and knew your talent went beyond your physical gifts and stretched to your mentality. A mentality that I would take with me throughout my whole career and still use every day. As the years went by, I watched you do things that seemed humanly unimaginable. And, through ups and downs, championships and injuries, you still remained with an unwavering resolve about your mentality to remain fierce to competition. But, every time we would speak or text, something started to change… your patience and ease grew. And it inspired me to continue to grow for myself. Years passed, and the “old man” jokes would start to be traded back and forth. We both appreciated a good “ribbing.” We joked about “The Vino Club.” You nicknamed yourself ‘Vino’ to represent how one could age gracefully as a fine wine does. But, you never stopped aiming to inspire me. Your confidence in me was huge – it really affected me because I admired you so much. I don’t mean as one of the greatest athletes ever. I mean as a person. People sometimes can confuse a will to win with a lack of compassion. That wasn’t you. You had both qualities. The last conversation that we shared was about being fathers and what that meant. That was, beyond all the things that we could do in this world, our true legacy. Who our children are and what beautiful people they will become. And, I guess right now, without being able to find all the words, THAT father connection is what is most devastating for me. I am sending my love to Vanessa and your family and to the families of everyone connected in the mourning of this terrible tragedy. My heart is broken and my family lifts you up in our thoughts and prayers. Kobe… You have connected so many of us. The Mamba Mentality will last for all of time. I know that will be a source for me every day as it has been for so many days before. Your legacy is with us. It’s our responsibility to pass it down now. I hope you I can continue to make you proud, Vino. Champ, MVP, Legend, Hero, Inspiration, Father, Friend. I’m gonna miss you, brother. Mamba forever.

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Jan 27, 2020 at 10:48am PST

“Ne të dy u takuam kur ishim adoleshentë dhe u lidhëm mbi makinën tonë. Unë u frikësova për atë që mund të bënit me basketboll dhe e dinim që talenti yt shkonte përtej dhuratave tuaja dhe shtrihej në mentalitetin tuaj”, shkroi Timberlake në përshkrim.. “Një mentalitet që do ta merrja me vete gjatë gjithë karrierës time dhe që do ta përdor akoma çdo ditë”.

Timberlake kujtoi atëherë kur shikonte Bryant të bënte bëma që “dukeshin të paimagjinueshme”.

Të gjitha lajmet nga Kobe Bryant Të gjitha lajmet nga Kobe Bryant

“Dhe, përmes ulje-ngritjeve, kampionateve dhe dëmtimeve, ju akoma mbetët me një vendosmëri të palëkundur për mentalitetin tuaj për të qëndruar të ashpër ndaj konkurrencës. Por, sa herë që do të flisnim ose shkruajmë, diçka filloi të ndryshojë …”, ka shkruar Timberlake. “Durimi dhe lehtësia juaj u rritën. Dhe më frymëzoi që të vazhdoj të rritem për veten time”.

Kobe Bryant dhe Justin Timberlake (Foto: Kevin Mazur/Fox/Getty Images for Fox)

Biseda e fundit që ne bëmë ishte se çfarë do të thotë të qenurit prind. Kjo ishte, përtej të gjitha gjërave që ne bëmë në këtë botë, trashëgimia jonë. Kush janë fëmijët tanë dhe çfarë do të bëhen”, shkroi më tej Timberlake.

Bashkë me Bryan kishte vdekur edhe vajza e tij, Gianna. /Telegrafi/