Gjatë garës së garave me vetura të shpejta, Indy Car në Teksas, shmangu një tragjedi.

Ish-piloti i Formula 1, Takuma Sato ka goditur një mekanik të ekipit të Chris Welch, por nuk pati pasoja serioze.

Megjithëse në videon e publikuar në Internet dukej shumë më serioz, mjekët e stafit të bolidit kanë pohuar se mekaniku ka shpëtuar lehtësisht pa ndonjë lëndim të rëndë.

Sato erdhi me shpejtësi të madhe në bokset e bolidit dhe shkoi shumë pranë gardhit, kështu që nuk mundi të shmang aksidentin.

Për më tepër shikoni videon e aksidentit që përfundoi si është më së miri e mundshme. /Telegrafi/