Spitali i Përgjithshëm në Pejë ka njoftuar se infermierja Shkurte Gecaj ka vdekur pas betejës me COVID-19.

Në njoftimin e Spitalit thuhet se infermierja Gecaj përgjatë 42 viteve të punës dhe deri në moment të fundit të jetës ishe afër pacientëve.

In memorial

Shkurte Gecaj 1957-2020

Pas një beteje me Covid-19, fatkeqësisht sot humbi jetën Infermierja e Repartit të Infektives Znj.Shkurte Gecaj.

Kolegia jonë do të mbahet mend si punëtore e madhe dhe gjithmonë e gatshme ti shërbejë pacientëve.

Përgjatë 42 viteve të punës dhe deri në moment të fundit të jetës ishe afër pacientëve.

Kolegët tuaj nga Spitali i Përgjithshëm në Pejë, do të ju kujtojnë përjetë ashti siç ishe punëtore, e urtë, e afërt për të gjithë”. /Telegrafi/