Ndoshta duket e pabesueshme, mirëpo aktualisht është një kërkesë e madhe që Donald Trump të jetë pjesë e pornografisë.

Për këtë arsye, gjiganti i filmave për të rritur, xHamster, ka nisur audicionet për parodi pornografike presidenciale.

Edhe një “rekord”: Trump është presidenti i parë amerikan që ka luajtur në një video pornografike (Foto) Edhe një “rekord”: Trump është presidenti i parë amerikan që ka luajtur në një video pornografike (Foto)

Faqja pornografike në internet është në kërkim të një aktori që ka ngjashmëri me presidentin amerikan.

Një nga konkurrentët

Nga përdoruesit e faqes është kërkuar që ta votojnë favoritin e tyre dhe fituesi do të zgjidhet brenda 100 ditëve të para të Trumpit si president.

Ndryshe, Donald Trump ka bërë histori në shumë aspekte, ndërsa një prej tyre është se ai është presidenti i vetëm amerikan deri më tani që ka luajtur në një video pornografike. /Telegrafi/