Jo çdo ditë martohet djali i miliarderit rus, Mikhail Gutseriyev! Pronari i ‘Russneft’ ka ndarë disa miliona nga pasuria e tij për ceremoninë e djalit Said dhe të zgjedhurës së tij.

Как принцесса? #свадьбагуцериевых

A video posted by ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 27, 2016 at 8:17am PDT

Dhe nuk ka dyshim se për këtë martesë do të flitet me vite. Përveç ceremonisë ekstra-luksoze, për t’i argëtuar të pranishmit janë kujdesur yjet më me nam të muzikës botërore.

Mes tyre, Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, Beyonce e Elton John. Mësohet se ky i fundit ka përfituar shtatë milionë euro për performancën e tij, derisa J.Lo ka marrë pesë milionë. /Telegrafi/

Rose Desert ? #свадьбагуцериевых

A video posted by ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 26, 2016 at 9:23am PDT

Свадьба мечты JLo, Каас и Стинг ? #свадьбагуцериевых

A video posted by ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 26, 2016 at 8:47am PDT

Ингушка ? #свадьбагуцериевых

A photo posted by ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 26, 2016 at 8:44am PDT

@bella_akhrieva ✅ #свадьбагуцериевых

A photo posted by ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 27, 2016 at 8:16am PDT

Последние на сегодня? #свадьбагуцериевых

A video posted by ⚡️?KAVKAZYATA777?⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 26, 2016 at 4:53pm PDT