Auto Mita vazhdon të jetë vendi ideal ku të qytetarë të ndryshëm pa dallim moshe dhe gjinie gjejnë preferencat e tyre për t’u pajisur me veturë personale.

Reklama

Me kampanjën “10 vjet, mbi 300 kilometra rrugë!”, Auto Mita vazhdon të sjell histori të ndryshme të klientëve të kënaqur me kualitetin, shërbimet, sjelljen dhe besimin e ofruar.

Kësaj radhe, Auto Mita dy histori fantastike me dy nga veturat më të shitura në 10 vjetët e fundit, bëhet fjalë për Dacia Stepaway dhe Renault Clio.

Është Ganimete Restelica, e cila tregon rreth përvojës së saj me blerjen e veturës me servisim të përhershëm falas.

Reklama

Unë vozis Dacia që dy vite. Dacia-n e kom ble me ofertën ‘servisim falas gjatë gjithë jetës’ në vitin 2020”, ka filluar fillimisht Ganimetja historinë e saj.

Reklama

Që atëherë që shkoj për servisim veçse pijë kafe dhe pa e futur fare dorën në xhep servisimi kryhet dhe sinqerisht jam e kënaqur jashtë mase”, përfundoi vozitësja e lumtur e Dacia Sandero Stepway.

Si Ganimetja ka të kënaqur edhe shumë klientë tjerë me këtë mundësi, por edhe mundësi tjera për blerje me çmime të arsyeshme apo edhe blerje të veturave të përdorura me pak kilometra dhe garancion prej fabrikës.

E Clion, Dardani pohon ta ketë zgjedhur për dëshirën e tij dhe se e preferon shumë më shumë se brendet e tjera

Reklama

“Clion e kam zgjedh për qejfi, automatik edhe shumë më i pajisur se brendet e tjera…”.

Veç kualitetit të veturës, e leverdisshme për të ka qenë edhe oferta me të cilën ai e ka blerë këtë veturë.

Reklama

“Tash e sa vjet jam shumë i kënaqur me performancën dhe kualitetin…”, shtoi Dardani. 

Sipas Dardanit, kjo veturë ia përmbush të gjitha nevojat dhe është shumë i kënaqur me të.

Historitë e tillë tregojnë shumë se si veturat e mira dhe cilësore ju drejtojnë në destinacione të ndryshme për të krijuar kujtimet më të bukura të jetës.