Comodita Home po rritet. Sot me datë 15.09.2016 përurohet lokali më i ri i Comodita Home në Albi Mall.

Me një ambient të ngrohtë familjar dhe mbi 2000 produkte të reja, ku përfshihen produkte të dhomës së fjetjes, produkte të kuzhinës, produkte për dhomë dite, produkte për fëmijë, produkte banjoje, dekorime etj, Comodita Home sjell të gjitha gjërat e shtëpis tuaj në një vend. Për më shumë të gjitha këto produkte vijn tek ju me super çmime promocionale. Gjithashtu në lokalin e ri të Comodita Home ju mund të gjeni zbritje në shumë produkte tjera të cilat tashmë janë bërë simbol i kualitetit.

Comodita Home gjendet pothuajse në tërë Kosovën me gjithsej 12 lokale e që për qëllim ka të zgjerohet edhe më shumë me dyqane të reja e poashtu edhe jasht kufijve të Kosovës.