Google rifreskon shfletuesin e tyre Chrome me një përditësim të madh që është publikuar sot.

Chrome 66 është në dispozicion për të gjithë përdoruesit tani dhe sjell një numër përmirësimesh dhe rregullime sigurie për këtë shfletues të famshëm në gjitha vendet e lidhura me internet.

Një nga karakteristikat më të mëdha të reja është aftësia për të ndaluar luajtjen e zërit në mënyrë automatike.

“Siç është njoftuar më parë, autoplay tani lejohet vetëm kur mediat nuk do të luajnë zërin, pasi përdoruesi klikon ose prek në faqe.”Kjo do të zvogëlojë rishikimet e papritura të videos me zë kur të hapet një faqe në internet.” thuhet nga zyrtaret e Google.

Së bashku me përditësimin automatik, ekzistojnë një numër përmirësimesh pas skenave që synojnë zhvillimin dhe disa përditësime të mëdha të sigurisë për t’i mbajtur përdoruesit më të sigurtë.

Vlen të përmendet se Google tenton të lëshojë një version të ri të shfletuesit të tyre çdo gjashtë javë, kështu që Chrome 67 pritet të arrijë më vonë muajin e ardhshëm.