LAJMI I FUNDIT:

Chrome

26 Artikuj

Del në qarkullim përditësimi ChromeOS 111, ndërsa më në fund arrin edhe Fast Pair për Chromebook

Del në qarkullim përditësimi ChromeOS 111, ndërsa më në fund arrin edhe Fast Pair për Chromebook

Lajme Teknologji
Chrome për Android po punon mbi ridizajnimin e Omnibox

Chrome për Android po punon mbi ridizajnimin e Omnibox

Aplikacione
Qasja në “Incognito” të Chrome në Android tani mund të kërkojë gjurmën tuaj të gishtit

Qasja në “Incognito” të Chrome në Android tani mund të kërkojë gjurmën tuaj të gishtit

Aplikacione
ChromeOS do të merr turbullimin e integruar të sfondit dhe veçori të tjera në thirrjet me video

ChromeOS do të merr turbullimin e integruar të sfondit dhe veçori të tjera në thirrjet me video

Lajme Teknologji
Samsung po shqyrtëson mundësinë për mbështetje më të mirë të lapsit Stylus në platformën Google në Android 13

Samsung po shqyrtëson mundësinë për mbështetje më të mirë të lapsit Stylus në platformën Google në Android 13

Aplikacione
Chrome me përditësimin e ri mbron më shumë ueb-faqet

Chrome me përditësimin e ri mbron më shumë ueb-faqet

Lajme Teknologji
Chromebook tani do t’ua bëjë të ditur nëse kabllo USB-C është kualitative apo jo

Chromebook tani do t’ua bëjë të ditur nëse kabllo USB-C është kualitative apo jo

Lajme Teknologji
Google e bën të lehtë për përdoruesit e PC dhe Mac përmirësimin në Chrome OS

Google e bën të lehtë për përdoruesit e PC dhe Mac përmirësimin në Chrome OS

Internet
Aplikacioni atraktiv për rikthimin e ikonave të vjetra në iPhone

Aplikacioni atraktiv për rikthimin e ikonave të vjetra në iPhone

Geek
Chrome do të lansojë së shpejti sistemin që paralajmëron nëse është vjedhur fjalëkalimi

Chrome do të lansojë së shpejti sistemin që paralajmëron nëse është vjedhur fjalëkalimi

Internet
Ajo se çfarë ka bërë Chrome së fundmi, mund të jetë arsye për të kaluar në Firefox?

Ajo se çfarë ka bërë Chrome së fundmi, mund të jetë arsye për të kaluar në Firefox?

Internet
Chrome së shpejti do të ju paralajmëroj për ueb faqet që janë të ngadalshme

Chrome së shpejti do të ju paralajmëroj për ueb faqet që janë të ngadalshme

Internet
Me përditësimin e ri, Chrome mundëson të hapen edhe më shumë faqe në një të vetme

Me përditësimin e ri, Chrome mundëson të hapen edhe më shumë faqe në një të vetme

Internet
“Virusi rus” shndërron Chrome dhe Firefox në spiunë të trafikut të mbrojtur të internetit

“Virusi rus” shndërron Chrome dhe Firefox në spiunë të trafikut të mbrojtur të internetit

Internet
Apple do ta prezantojë iPhone 11, drejtpërdrejt në YouTube

Apple do ta prezantojë iPhone 11, drejtpërdrejt në YouTube

Mobile
Brave Browser deri tri herë më i shpejtë se Chrome dhe Firefox

Brave Browser deri tri herë më i shpejtë se Chrome dhe Firefox

Internet
Chrome i ri ofron opsionin që njofton nëse iu është vjedhur fjalëkalimi (Foto)

Chrome i ri ofron opsionin që njofton nëse iu është vjedhur fjalëkalimi (Foto)

Internet
Microsoft Edge harxhon më pak bateri se Chrome dhe Firefox

Microsoft Edge harxhon më pak bateri se Chrome dhe Firefox

Aplikacione
Google Chrome vjen me ridizajnim të plotë në shtator

Google Chrome vjen me ridizajnim të plotë në shtator

Aplikacione
Google ndalon aplikacionet e kripto-valutave nga Play Store

Google ndalon aplikacionet e kripto-valutave nga Play Store

Geek
Bllokuesit e rrjeshëm në Chrome kanë 20 milionë instalime

Bllokuesit e rrjeshëm në Chrome kanë 20 milionë instalime

Internet
Google sjell versionin e ri të shfletuesit Chrome

Google sjell versionin e ri të shfletuesit Chrome

Geek
Si t’i dërgoni uebfaqet nga Chrome në telefonin tuaj Android?

Si t’i dërgoni uebfaqet nga Chrome në telefonin tuaj Android?

Geek
Prej nesër, Google do të bllokojë reklamat në shfletuesin Chrome

Prej nesër, Google do të bllokojë reklamat në shfletuesin Chrome

Internet