LAJMI I FUNDIT:

Gjithçka që ju duhet për të larë dhe lyrë – përtërini murin dhe dyshemenë tuaj (Foto/Video)

Gjithçka që ju duhet për të larë dhe lyrë – përtërini murin dhe dyshemenë tuaj (Foto/Video)

Është e pashmangshme nevoja që me të dalë rrezet e para të diellit të pastrojmë ambientin tonë më të dashur.

“Hallakatja” e shtëpisë nuk është një proces aq i thjeshtë, por tejet i nevojshëm dhe i pashmangshëm


Ambienti ku jetoni dhe veproni konsiderohet nga ekspertët si burim inspirimi për punën dhe jetën, andaj duhet të siguroheni që t’i përtrini murin dhe dyshemenë tuaj.

Kjo kompletohet me procesin e lyrjes dhe pastrimit, dy procese për të cilat nevojiten produkte, të cilat mund t’i bleni me pak para, duke kryer shumë punë në Super Viva.

Lyerja

Për të kryer procesin e lyerjes ju nevojiten më pak se 10 euro në Super Viva.

Së pari izoloni mobiljet tuaja me qese të cilat i gjeni për vetëm 49 cent. Pastaj pastroni mykun nëpër mure me AVAKS spray të cilin mund t’a gjeni me zbritje për vetem 1 euro e 9 cent.

Për vetëm 5.99 siguroni Polikolorin i cili vjen në zbritje prej 25%. Valakët e lyerjes mund t’i bleni në zbritje për vetëm 99 cent.

Jo vetëm lyerja i përtrin muret, por edhe prizat dhe kornizat e vendosura.

Për vetëm 69 cent bëni murin të kompletuar me prizë, kurse bukurinë murit tuaj e shtojnë kornizat që vijnë me zbritje prej 23 %.


Larja

Dyshemeja dhe dritaret gjithnjë duhet të jenë të pastra, sidomos në procesin e kompletimit të pastrimit të shtëpisë.

Për të filluar procesin, nevojiten dorëzat e gomës që kushtojnë vetëm 99 cent në zbritje.

Nevojitet detergjenti më i mirë për të kryer larjen dhe pastrimin e dyshemesë, teksa ky problem nuk është më një i tillë pasi për këtë është përkujdesur Super Viva duke ofruar detergjentë, brusha pastrimi, xhokerë dhe gjithcka që ju duhet për pastim me zbritje të mëdha për kampanjen pranverore.

Çdo minut pa e pastruar shtëpinë në këtë mot të mrekullueshëm pranveror, bën të ndikojë edhe në inspirimin e përditshëm dhe motivimin për punë.

Në Super Viva është zgjidhja procesit të lyrjes dhe larjes me zgjedhjet e shumta të artikujve që vijnë në super zbritje.

/Telegrafi/

Artikull i sponzorizuar