LAJMI I FUNDIT:

Pastrimi i shtëpisë

29 Artikuj

Tetë veprime të shpejta për ta bërë shtëpinë tuaj të duket e pastër kur nuk është

Tetë veprime të shpejta për ta bërë shtëpinë tuaj të duket e pastër kur nuk është

Bëje vet
E vërteta e ndotur për pastërtinë

E vërteta e ndotur për pastërtinë

Këshilla dhe ide
Si të pastrosh mjetet e pastrimit të shtëpisë

Si të pastrosh mjetet e pastrimit të shtëpisë

Këshilla dhe ide
Fillon ta pastrojë shtëpinë – amerikani gjen një milion qindarka

Fillon ta pastrojë shtëpinë – amerikani gjen një milion qindarka

Interesante
Gruaja nuk preku asgjë në shtëpi gjatë tri ditëve, pasoi kaosi

Gruaja nuk preku asgjë në shtëpi gjatë tri ditëve, pasoi kaosi

Fun Lajme
Pastrimi: 10 gabime banale që e bëjnë shtëpinë më të ndotur

Pastrimi: 10 gabime banale që e bëjnë shtëpinë më të ndotur

Bëje vet
Orari kur duhet ta pastroni shtëpinë

Orari kur duhet ta pastroni shtëpinë

Rregullimi i shtëpisë
Nëntë prodhime alternative për pastrimin e shtëpisë

Nëntë prodhime alternative për pastrimin e shtëpisë

Bëje vet
Cilën duhet ta bëni të parën: Pastrimin me fshirëse vakumi apo fshirjen e pluhurit?

Cilën duhet ta bëni të parën: Pastrimin me fshirëse vakumi apo fshirjen e pluhurit?

Këshilla dhe ide
Sipas ekspertit, ka shans që po harroni të pastroni një pjesë shumë të rëndësishme të shtëpisë tuaj

Sipas ekspertit, ka shans që po harroni të pastroni një pjesë shumë të rëndësishme të shtëpisë tuaj

Bëje vet
Ideale për banesa: Kur nuk keni mysafirë, letra e yndyrshme mund të pengojë grumbullimin e pluhurit

Ideale për banesa: Kur nuk keni mysafirë, letra e yndyrshme mund të pengojë grumbullimin e pluhurit

Bëje vet
Truk i muzeve: Pastroni shtëpinë siç bëjnë në muze dhe një kohë të gjatë nuk do ta shihni pluhurin, njollat

Truk i muzeve: Pastroni shtëpinë siç bëjnë në muze dhe një kohë të gjatë nuk do ta shihni pluhurin, njollat

Bëje vet
Si të përdorni pemët dhe perimet për pastrimin e shtëpisë

Si të përdorni pemët dhe perimet për pastrimin e shtëpisë

Bëje vet
Sipas ekspertëve, kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni kur pastroni shtëpinë

Sipas ekspertëve, kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni kur pastroni shtëpinë

Bëje vet
Ky frut është i shkëlqyeshëm për pastrimin e shtëpisë dhe mirëmbajtjen e rrobave të bardha

Ky frut është i shkëlqyeshëm për pastrimin e shtëpisë dhe mirëmbajtjen e rrobave të bardha

Bëje vet
Po pastroni shtëpinë pafund këto ditë, të paktën bëjeni siç duhet

Po pastroni shtëpinë pafund këto ditë, të paktën bëjeni siç duhet

Bëje vet
Tetë artikuj me të cilët do ta pastroni shtëpinë

Tetë artikuj me të cilët do ta pastroni shtëpinë

Bëje vet
Për një shtëpi të pastër –  a jeni gati për Javën e Pastrimit?

Për një shtëpi të pastër – a jeni gati për Javën e Pastrimit?

Viva Fresh Store
Këto objekte të tejmbushura nga pluhuri dhe bakteret, thuajse gjithmonë harrojmë t’i pastrojmë

Këto objekte të tejmbushura nga pluhuri dhe bakteret, thuajse gjithmonë harrojmë t’i pastrojmë

Bëje vet
Pastrimi i shtëpisë, pesë gjëra që duhet t’i dini patjetër

Pastrimi i shtëpisë, pesë gjëra që duhet t’i dini patjetër

Bëje vet
Si ta bëni shtëpinë xixë pa blerë asnjë produkt pastrimi

Si ta bëni shtëpinë xixë pa blerë asnjë produkt pastrimi

Bëje vet
Roboti që sheh dhe kapë objekte, në të ardhmen mund ta pastrojë edhe shtëpinë tuaj (Video)

Roboti që sheh dhe kapë objekte, në të ardhmen mund ta pastrojë edhe shtëpinë tuaj (Video)

Interesante
Krejt çka ju duhet për pastrim, e gjeni me SUPER zbritje në SUPER Viva

Krejt çka ju duhet për pastrim, e gjeni me SUPER zbritje në SUPER Viva

Super Viva
Si të pastroni kuzhinën dhe dhomën e fjetjes – një hap tutje drejt pastërtisë në shtëpinë tuaj

Si të pastroni kuzhinën dhe dhomën e fjetjes – një hap tutje drejt pastërtisë në shtëpinë tuaj

Super Viva