Evenimentet e ndryshme artistike nuk mund të kalojnë pa i kushtuar vëmendje dukjes së bukurosheve pjesëmarrëse.

Kështu ka ndodhur edhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve Emmy që u zhvillua të dielën mbrëma në Microsoft Theater të Los Angelesit.

Fituesit kryesorë të 'Emmy 2019' Fituesit kryesorë të 'Emmy 2019'

Kim Kardashian (Foto: Getty Images/Guliver)

Të gjithë sytë dhe fokusi i fotoreporterëve ishte te parakalimi i yjeve të njohura në tepihun e kuq, për të shikuar përzgjedhjet dhe dukjet e tyre.

Ndërsa më së shumti vëmendje kanë marrë Kim Kardashian, Emilia Clarke, Zendaya dhe Mandy Moore.

Mandy Moore (Foto: Emma McIntyre/Getty Images/Guliver)

Këto ishin bukuroshet që ‘vodhën spektaklin’ me dukjet e tyre, ndërkohë që edhe motra e Kim, Kendall Jenner është vlerësuar për veshjen e saj. /Telegrafi/

Emilia Clarke (Foto: Emma McIntyre/Getty Images/Guliver)

Zendaya (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/Guliver)

Kim Kardashian (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Guliver)

Kim Kardashian (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Guliver)

Kim Kardashian (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Guliver)

Kim Kardashian (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Guliver)

Emilia Clarke (Foto: Emma McIntyre/Getty Images/Guliver)

Emilia Clarke (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/Guliver)

Mandy Moore (Foto: Emma McIntyre/Getty Images/Guliver)

Mandy Moore (Foto: Emma McIntyre/Getty Images/Guliver)

Zendaya (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/Guliver)

Zendaya (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/Guliver)

Zendaya (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images/GUliver)

Kim Kardashian dhe Kendall Jenner (Foto: Kevin Winter/Getty Images/Guliver)