LAJMI I FUNDIT:

FRYNI në GISHTIN e madh dhe do të BEFASOHENI nga efekti që ka në TRUP

FRYNI në GISHTIN e madh dhe do të BEFASOHENI nga efekti që ka në TRUP

Stili i zënë i jetës mund të jetë tejet i dëmshëm për shëndetin tonë. Ky stil i jetës mund të rezultojë në shumë probleme serioze shëndetësore dhe sëmundje të ndryshme.

Reklama

Megjithatë, çfarë nëse ju themi se ekzistojnë disa truqe të caktuara të cilat ju ndihmojnë t’i lehtësoni problemet e zakonshme shëndetësore pothuajse menjëherë? – transmeton Telegrafi.

Pjesë e këtyre truqeve është edhe fryrja në gishtin e madh, e cila e lehtëson një problem shumë të zakonshëm shëndetësor, e i cili është zemërimi.

Pra, në rast se ndjeheni të shqetësuar apo keni ndjenja zemërimi para ndonjë ngjarje apo rrethane të rëndësishme, jeni në dijeni se për këtë ekziston një zgjidhje e shpejtë dhe efektive.

Krejt çfarë duhet të bëni është të fryni në gishtin e madh. Tingëllon e çuditshme, apo jo? Në fakt, kjo metodë do t’ju ndihmojë në qetësimin e nervave pasi që e relakson nervin vagës. Ky nerv vagës është i lidhur direkt me trupin dhe trurin, dhe pikërisht ky nerv duhet të fajësohet për ndjenjat e papërballueshme që i keni herë pas here. /Telegrafi/