LAJMI I FUNDIT:

Zemërimi

53 Artikuj

Varësia e kancerit nga karakteri

Varësia e kancerit nga karakteri

Shëndetësi Lajme
Gjendja e lidhur me ciklin menstrual që shkakton shqetësim të madh

Gjendja e lidhur me ciklin menstrual që shkakton shqetësim të madh

Psikologji
Ëndrrat mund të zbulojnë simptomat e sëmundjes – madje shumë vite më herët

Ëndrrat mund të zbulojnë simptomat e sëmundjes – madje shumë vite më herët

Këshilla mjekësore
Problemet psikike dhe psikiatri i fëmijëve

Problemet psikike dhe psikiatri i fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
Gjërat irrituese që i bëjnë meshkujt

Gjërat irrituese që i bëjnë meshkujt

Këshilla Lifestyle
Sa zgjat zemërimi? Na duhen tre sekonda për t’u zemëruar, por sa kohë për t’u qetësuar

Sa zgjat zemërimi? Na duhen tre sekonda për t’u zemëruar, por sa kohë për t’u qetësuar

Psikologji
Ndihmojini fëmijët të përballen me ndjenjat e zemërimit

Ndihmojini fëmijët të përballen me ndjenjat e zemërimit

Prindër dhe fëmijë
Qentë i ngushëllojnë njerëzit kur janë të pikëlluar

Qentë i ngushëllojnë njerëzit kur janë të pikëlluar

Kërshëri
Ja pse nuk duhet të debatoni kur jeni të zemëruar

Ja pse nuk duhet të debatoni kur jeni të zemëruar

Psikologji
E dini që ndjenjat kanë afat kohor? Zemërimi zgjat dy, turpi rreth gjysmë ore, kurse trishtimi mbase mund t’ju habisë

E dini që ndjenjat kanë afat kohor? Zemërimi zgjat dy, turpi rreth gjysmë ore, kurse trishtimi mbase mund t’ju habisë

Shëndetësi Lajme
Si ndikojnë në shëndetin tonë trishtimi, zemërimi dhe vetmia?

Si ndikojnë në shëndetin tonë trishtimi, zemërimi dhe vetmia?

Të tjera
Shenjat që mbajnë shumë inat dhe zemërohen shpejt

Shenjat që mbajnë shumë inat dhe zemërohen shpejt

Astrologji
Kur mashkulli shikon femrat e tjera: Zemërimi nuk ndihmon, ja cila është zgjidhja!

Kur mashkulli shikon femrat e tjera: Zemërimi nuk ndihmon, ja cila është zgjidhja!

Në çift
Këshilla për burrat në telashe: Si të silleni me një grua të zemëruar?

Këshilla për burrat në telashe: Si të silleni me një grua të zemëruar?

Këshilla Lifestyle
Zemërimi i paekzagjeruar i bën mirë zemrës

Zemërimi i paekzagjeruar i bën mirë zemrës

Shëndetësi Lajme
Zemërimi, çasti më i keq për t’u mbështetur tek opinionet tuaja

Zemërimi, çasti më i keq për t’u mbështetur tek opinionet tuaja

Psikologji
Qarja, kafshimi, bërtitja nuk janë gjithmonë të këqija: Qe përse fëmija ka një sulm inati

Qarja, kafshimi, bërtitja nuk janë gjithmonë të këqija: Qe përse fëmija ka një sulm inati

Këshilla për prindër
Zemërimi dhe ushtrimet ekstreme rrisin rrezikun për goditje në tru

Zemërimi dhe ushtrimet ekstreme rrisin rrezikun për goditje në tru

Shëndetësi Lajme
Katër ahmarrësit më të mëdhenj të horoskopit: Nuk harrojnë asgjë

Katër ahmarrësit më të mëdhenj të horoskopit: Nuk harrojnë asgjë

Lifestyle
Këto tri shenja të zodiakut zemërohen shumë lehtë

Këto tri shenja të zodiakut zemërohen shumë lehtë

Lifestyle
Largoni stresin dhe zemërimin përmes disa metodave efikase

Largoni stresin dhe zemërimin përmes disa metodave efikase

Këshilla dhe arsye
Ndjenjat, kuptimi dhe mesazhi që përçojnë

Ndjenjat, kuptimi dhe mesazhi që përçojnë

Lifestyle
Kërkime interesante: Fëmijët e zemëruar janë më të suksesshëm në të ardhmen

Kërkime interesante: Fëmijët e zemëruar janë më të suksesshëm në të ardhmen

Shëndetësi Lajme
Nëse sonte po mendonit të flinit të zemëruar, mos e bëni!

Nëse sonte po mendonit të flinit të zemëruar, mos e bëni!

Psikologji