0Shares

Ndani 5 min të kohës suaj më 17 mars 2017 dhe kuptoni rendësine e një gjumi të rehatshëm. Pasiqë një të tretën e jetës e kalojmë në gjumë, Dormeo është i bindur që gjumi i parehatshëm do te ju sjell pasoja negative shëndetësore.

Gjumi ka një ndikim të madh në shëndetin dhe jetën tonë. Ndikon në vendimmarrje, inteligjencë, emocione, humor, marrëdhënie, funksionin e njohurisë, produktivitet dhe kreativitet. Per te jetuar me se miri gjumi cilesor eshte esencial.

Dormeo Feston Ditën Boterore të Gjumit, dhe është sponsori krenar i kësaj dite Dormeo Feston Ditën Boterore të Gjumit, dhe është sponsori krenar i kësaj dite

Të nxitur nga inovacioni dhe shëndeti qëllimi kresor i Dormeos është të sjelle revolucion ne permiresimin e gjumit dhe kualitetit te jetes.

Mbi 5 milion konsumatorë të kënaqur që flejne në dyshekun Dormeo është fakti që Dormeo është zgjidhja më e kompletuar per gjumin më të rehatshëm.

Dysheku Dormeo prodhohet me teknologjite e fundit që të ju shnderroje jeten.

Me padurim presim të festojmë gjumin me JU.

Për më shumë: www.dormeo-ks.com

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)