Justin Bieber është kthyer në mënyrat e tij të vjetra dhe nuk e ka humbur aftësinë e tij të zakonshme për polemika.

Kjo pasi edhe Ferrari që është mjaftuar me sjelljen e fundit të këngëtarit me makinat e tyre dhe ka vendosur ta ndalojë atë të drejtojë automjetet e prodhuesit gjigant.

Bieber kishte Ferrari 451 si pjesë të koleksionit të tij në vitin 2015 dhe marka italiane u kërkon blerësve të respektojnë disa parime, shkruan Marca.

Foto: GC

Për shembull, disa nga to janë që duhet kujdesur për makinën dhe për të mbajtur sjelljen e duhur pas timonit të tyre.

Reklama

Ferrari nuk e tregoi mirëkuptim që Bieber të parkonte makinën e tij, duke e lënë atë për dy javë dhe më pas duke harruar se ku ishte. Në fakt, ishte një anëtar i stafit të tij që arriti ta gjente sërish atë.

Reklama

Foto: Getty Images

Ferrari gjithashtu nuk pëlqen që pronarët të modifikojnë pamjen e makinave të tyre dhe Bieber jo vetëm që ndryshoi ngjyrën e makinës së tij, por më pas e nxori në ankand.

Justin Bieber shfaqet pa bluzë teksa dhuron performancë befasi për publikun në festivalin “Coachella” Justin Bieber shfaqet pa bluzë teksa dhuron performancë befasi për publikun në festivalin “Coachella”

Pas këtij incidenti të fundit, Ferrari ka vendosur të vërë veton për çdo blerje të ardhshme nga Bieber në kompaninë e tyre prodhuese. /Telegrafi/

Reklama

Foto: Getty