Prindërit e kanë tmerruar fëmijën e tyre të vogël, duke i dhuruar kukullën që ngjan me personazhin e frikshëm nga një film horor.

Fëmija e ka rrotulluar pakon dhe nuk dëshironte ta shihte më, ndërsa nisi të qante, transmeton Telegrafi.

Shikuesit e videos, që mund ta shihni më poshtë, kanë drejtuar kritika ndaj prindërve në SHBA, që zgjodhën t’i bëjnë pikërisht këtë dhuratë vogëlushit. /Telegrafi/