Për herë të parë në Kosovë kasti i serialit ‘O sa mirë’ në bashkëpunim me “Universum Kids Academy” sjellin shkollën më profesionale të aktrimit për fëmijë “O Sa Mirë KiDS Academy”.

Shkolla e parë e aktrimit për fëmijë me ligjërues aktorët profesionistë të serialit “O sa mirë”.

Të gjithë fëmijët e shkollës së aktrimit “O sa mirë kiDs Academy”, do të kenë mundësinë të luajnë në serialin ‘O sa mirë kids’.

Kursi vlen për fëmijë nga mosha 8 deri në 15 vjeç, dhe shtrirja do të jetë në tri qytete të Kosovës, në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Shkolla do të fillojë me klasa nga 23 Shtator i vitit 2019.

Kursi do të zgjas shtatë muaj, derisa ligjërues do të jenë aktorët më nam të serialit të famshëm “O Sa Mirë”, derisa planprogrami përfshin kurs të aktrimit më disa aktivitete tjera përcjellëse të aktrimit. Gjatë periudhës sa do të zgjasë kursi, disa prej fëmijëve do të marrin pjesë në “O sa mirë kids”.

Në fund fëmijëve që e kanë ndjekur kursin do tu ndahen certifikata që dëshmojnë për vijueshmërinë e kursit.

Për më shumë informata mund të kontaktoni në: 044 777 941 apo osamirekids@gmail.com.