Femrat e skenës tonë të shoubizit rëndom shfaqen me mesazhe domethënëse.

Emine Çunmulaj kësaj radhe është shfaqur në një paraqitje televizive tejet pozitive për të gjitha femrat.

Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video) Lajmet e fundit nga yjet seksi shqiptare (Foto/Video)

Ajo ka ndarë mesazhe të rëndësishme se si femrat duhet të respektojnë veten për t’i respektuar më pas mashkulli.

Femra sipas Emines duhet të ndihet e fuqishme dhe e dobishme dhe këtë e bën vetëm nëse ka respektin e duhur për veten. /Telegrafi/