LAJMI I FUNDIT:

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Dhurata, argëtim, gara, lojëra, dhe shumë surpriza të tjera ju presin sot në festën e madhe për përvjetorin e parë të Vitaland.

Është një ditë e veçantë për të gjithë fëmijët dhe prindërit e tyre, ku më shumë se kurrë më parë, do të shijoni një eksperiencë të paharruar.

Festa e madhe është sot, më 29 shtator, dhe do të zgjasë nga ora 18:00 deri në 22:00.

Atmosfera do të jetë e ngrohtë dhe me plot surpriza të këndshme që presin të gjithë të pranishmit, prandaj këtë ngjarje nuk duhet ta humbisni.

Në këtë ditë të veçantë, do të ketë argëtim, lojëra, aktivitete të ndryshme dhe gara për fëmijët tuaj. Nuk ka dyshim se kjo do të jetë një aventurë e papërsëritshme për të vegjlit dhe për të rriturit.

Kjo festë do të jetë madhështore po ashtu falë partnerëve tanë të çmuar: Toyzz Shop Kosovo , Liri Prizren, Qumështorja Vita, Sola Drinks, Cotton Home, Wishbytech, ME PRINT, GameStar-KS, Dardania SPORT, Sport Vision Kosova, Fletëza, Podravka Kosova, Vipa Chips, Stobi Flips Kosova dhe shumë të tjerë që kanë bërë të mundur që kjo aventurë të jetë një përvojë e mahnitshme për çdo fëmijë dhe prind.

Festimi i ditëlindjes së parë të Vitaland është një dhuratë për fëmijët tuaj, sepse janë pikërisht fëmijët ata që e kanë bërë këtë vend të jetë një aventurë e mahnitshme për të gjithë.

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të VitaLand.