Sot në mëngjes në pikën kufitare në “Tabanoc” pritja për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në pikën kufitare në “Bogorodic” për dalje nga vendi është rreth 40 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM ju bën thirrje shoferëve që të jenë të kujdesshëm gjatë vozitjes, të respektojnë shenjat e komunikacionit dhe të përshtatin shpejtësinë e lëvizjes me kushtet e rrugës, sidomos në ato akse ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.