Dwayne “The Rock” Johnson ka kryesuar për këtë vit listën e aktorëve më të paguar në botë sipas revistës prestigjioze Forbes.

Aktori hollivudian ka arritur një vlerë prej 64.5 milionë dollarësh këtë vit, më shume sesa fitimet në 2015.

Jackie Chan është ende i dyti në listë, fitimet të të cilit janë rritur nga 50 milionë dollarë në 61 milionë dollarë, transmeton tch.

Ja çfarë ndryshimi drastik do të pësonin sikur të famshmit tullacë t’i mbillnin flokët (Foto) Ja çfarë ndryshimi drastik do të pësonin sikur të famshmit tullacë t’i mbillnin flokët (Foto)

Matt Damon, Tom Cruise dhe Johnny Depp plotësojnë 5-shen më të paguar, ndërsa aktorët si Bradd Pitt, Vin Diesel dhe Benn Affleck renditen brenda 10 artistëve më të paguar.

Robert Downey Jr, i cili ishte aktori më paguar në 2015, për këtë vit renditet në vendin e tetë, të ardhurat e të cilit kanë rënë nga 80 në 33 milionë dollarë.

Reklama

10.Brad Pitt: 31.5 milionë dollarë

Reklama

tie-10-brad-pitt-315-million

10.Akshay Kumar: 31.5 milionë dollarë

tie-10-akshay-kumar-315-million

8.Robert Downey Jr.: 33 milionë dollarë

tie-8-robert-downey-jr-33-million

8.Shah Rukh Khan: 33 milionë dollarë

tie-8-shah-rukh-khan-33-million

7.Vin Diesel: 35 milionë dollarë

7-vin-diesel-35-million

6.Ben Affleck: 43 milionë dollarë

6-ben-affleck-43-million

5.Johnny Depp: 48 milionë dollarë

5-johnny-depp-48-million

4.Tom Cruise: 53 milionë dollarë

4-tom-cruise-53-million

3.Matt Damon: 55 milionë dollarë

3-matt-damon-55-million

2.Jackie Chan: 61 milionë dollarë

2-jackie-chan-61-million

1.Dwayne Johnson: 64.5 milionë dollarë

1-dwayne-johnson-645-million