Drejtori ekzekutiv i Milanit, Ivan Gazidis, ka thënë se ata janë duke u përgatitur për një vit 2021 të madh në tregun e transferimeve.

Gazidis ka folur për afatin e transferimeve të fundit dhe të ardhshmin, ndërsa ka pranuar se ata do të jenë aktivë në janar.

“Ne po kalojmë një moment pozitiv, por rruga është ende e gjatë dhe sfiduese”, ka thënë fillimisht Gazidis.

Të gjitha lajmet rreth Milanit Të gjitha lajmet rreth Milanit

“Klubi ka një pronësi të fortë pas tij dhe ata kanë besim në menaxhim. Ne kemi një strategji të qartë: të marrim disa nga talentet më të mira në botë dhe të bëjmë rritjen me ne”.

“Afati i transferimit të verës sapo është mbyllur, dhe ne jemi shumë të kënaqur”.

“Menaxhmenti i sportit i drejtuar nga Paolo Maldini tashmë po përgatitet për afatin e transferimit në dimër dhe ne jemi të sigurt”, përfundoi drejtori i Milanit. /Telegrafi/