Koleksioni i ri nga Diellza Krasniqi, e njohur me firmën “Dejzi’s Dresses” titullohet po si vetë ndjesia që të jep, “Pralla”.

“Pralla” ka gjithsej shtatë fustane, punim dore, të cilët Diellza i ka realizuar në një periudhë kohore prej katër muajsh.

“Fustanet janë glamuroze dhe për raste më specifike. Janë ngjyra të ndryshme që i përshtaten secilës femër. Kam luajtur me ngjyra për t`iu përshtatur konceptit të koleksionit, i cili në dukje e bën secilën femër të ndihet rehat dhe bukur” tregon Diellza për Telegrafin.

“Dejzi’s Dresses” ka nisur nga një vajzë e cila prej një makine të vogël qepje që e përdorte së bashku me nënën e saj, e cila vetë ka qepur qysh e vogël dhe prej së cilës ka marrë plot mësime në këtë profesion, është kthyer në një vajzë kreative që sot ka edhe atelienë e saj me po këto fustane.

Fotografitë që prezantojnë këtë koleksion janë realizuar nga fotografi Veton Osmani./Telegrafi/.

0eca8b12-1c13-4882-8055-5ca101f33806 1b1c9d1c-4767-45bd-8c22-e8384bacd742 1bf84bb9-927e-483a-9bf2-e3da8d579589 002b5445-67c6-48e5-8a0c-021a37a4d5a8 2ea30b4b-58ce-4717-b2fe-670c978b0c8e 7c6aa7f8-4792-4443-9ea8-073cb1a76c2a 088f6209-55f8-4ada-b858-85bbd7f2bf03
246bc827-ada7-43af-91bd-8a8b36228852 7593b31d-4a69-4398-8acd-284b5730de1e bebf537b-521f-420e-a666-e66e70cb732b d2c341f2-0349-47bd-8a3a-0e241c14be7e d1554c69-8f53-4b32-b061-529f3449f4e6