Pak aty, e pak këtu… të gjitha projektet kinematografike e kanë tendencën të sjellin edhe erotikë.

Shumica prej skenave intime janë të manipuluara mirë dhe të përpunuara në post produksion, që të duken sa më reale, natyrisht për shkak se aktorët kanë jetë familjare.

Por, ka shumë projekte ku aktorët kanë pasur interaksion real seksual dhe adhuruesit e vërtetë të filmave i njohin nëse jo shumciën, disa prej tyre.

Original Sin

Është spekuluar një kohë të gjatë se Angelina Jolie dhe Antonio Banderas kanë bërë diçka më shumë se sa thjeshtë relaxim në banjë. Me gjithë ato përqafime dhe puthje në gjoks, fakti se të katër duart nuk shihen gjatë skenës në “Original Sin” na bën të besojmë se mund të ketë diçka të vërtetë në këto spekulime.

Reklama
Reklama

Sweet Sweetback’s Baadassss

Dëshironi të dini se sa e vërtetë ishte kjo skenë? Melvin Van Peebles fitoi sëmundje seksualisht të transmetueshme nga puna e tij në këto skena. Tmerr!\

Wetlands

Audienca në Sundance Film Festival 2014 e humbi toruan kur e kanë parë aktoren Carla Juri duke prekur organet gjenitale me duar dhe duke lejuar që tjerët të kenë qasje në to.

Don’t Look Now

Donald Sutherland dhe Julie Christie janë aktorë të mrekullueshëm, por është konfirmuar se ata nuk kanë gënjyer fare kur e kanë punuar skenën e këtij filmi.

Nymphomaniac

Është Lars Van Trier… natyrisht se kanë bërë seks. Shia LaBeouf ka thënë se ai dhe Stacy Martin nuk kanë pasur marrëdhënie, por më pas është zbuluar se ata kanë pasur kontakt mes trupave. Shkurt, kishte penetrim në setin e kësaj skene.

Reklama
Reklama

The Postman Always Rings Twice

Ky film i vitit 1981 pasi një set shumë të mbyllur që e përfshiu vetëm regjisorin, kinematografin dhe dy aktorët që ishin në një dhomë për të realizuar skena realisht të çmendura seksuale. A e bënë Jack Nicholson dhe Jessica Lange me të vërtetë? Sytë tuaj, spekulimet dhe skenat fantastike grafike ju çojnë drejt një përgjigje – po.

Factory Girl

Teksa Sienna Miller dhe Hayden Christensen u njohën më mirë, ata mohuan se patën seks të vërtetë në film, por shikuesit kanë sy dhe më vonë edhe produksioni ka zbuluar se pak a shumë ka ekzistuar kontakt.

Reklama

Pink Flamingos

Divine dhe Danny Mills e gjejnë karakterin e tyre në një film provokativ të vitit 1972 ku ata dalin mjaft provokues.

Reklama

Power

Producenti dhe ylli i Power, 50 Cent, nuk ishte i kënaqur kur një editim përfundimtar dështoi të fshehë marrëdhënien e vërtetë të tij në këtë klip.

Cilin prej këtyre filmave e keni shikuar? Shprehuni në hapësirën për komente…