Për disa femra mosha është vetëm numër dhe ato nuk plakën kurrë.

Reklama

Edhe pse janë mbi 45 vjeç bukuria e tyre mbetet mahnitëse.

Disa aktore, moderatore dhe modele nuk dinë të plaken, transmeton Telegrafi.

Më poshtë mund t’i gjeni 10 më të bukurat e kësaj moshe. /Telegrafi/

Jennifer Lopez, 47 vjeç

Jennifer Aniston, 47 vjeç

Kylie Minogue, 48 vjeç

Halle Berry, 50 vjeç

Cindy Crawford, 50 vjeç

Elizabeth Hurley, 51 vjeç

Elle Macpherson, 52 vjeç

Sharon Stone, 58 vjeç

Christie Brinkley, 62 vjeç

Jane Seymour, 65 vjeç