Në përpjekje për të promovuar serialin real televiziv, “Keeping Up With The Kardashians”, motrat e famshme të klanit Kardashian/Jenner janë bërë objekt kritikash në internet.

Fotografia promovuese është etiketuar si “dështim i Photoshopit” (programit për rregullimin e imazheve).

Mediat rozë raportojnë se ose ka qenë kërkesë e tyre, ose autorët e fotografisë kane menduar se nuk do ta vërejë askush. Mirëpo, e kanë vërejtur.

Keeping Up With The Kardashians

Me ndihmën e Photoshopit, Kim dhe Kourtney janë rritur për disa centimetra, saqë thuajse janë barazuar në gjatësi me motrat e tyre shumë më të larta, Khloe dhe Kendall.

Lajmet për Kim Kardashian Lajmet për Kim Kardashian

Kim bie më shumë në sy, duke qenë se pos lartësisë, ka zgjedhur tjetër ngjyrë në raport me pjesëtaret tjera të familjes.

Pos motrave të përmendura, pjesë e fotografisë janë edhe Kylie Jenner dhe nëna e tyre, Kris Jenner.

Ndryshe, në realitet, gjatësia e motrave Kardashian/Jenner është si më poshtë:

Kim Kardashian është e gjatë 159 centimetra

Kim Kardashian (Photo by David Livingston/Getty Images)

Kourtney Kardashian është e gjatë 152 centimetra

Kourtney Kardashian (Photo by Dave Kotinsky/Getty Images for Sugar Factory American Brasserie)

Khloe Kardashian është e gjatë 177 centimetra

Khloe Kardashian (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

Kendall Jenner është e gjatë 179 centimetra

Kendall Jenner (Photo by Victor Boyko/Getty Images for YouTube)

/Telegrafi/