Një nga filmat e shumëpritur dhe më të mëdhenj të vitit, Fast and Furious 9, arrin më 10 qershor në Cineplexx, ku në të dy kinematë do të organizohen shumë aktivitete dhe do të ketë super-shpërblime.

Për premierën e Fast and Fruious 9 më 10 qershor, Cineplexx organizon eventin “Action Night” në të dy kinematë, në Prishtinë dhe Prizren, me super-shpërblime! Përveç këtij eventi, për të gjithë adhuruesit e veturave, Cineplexx në bashkëpunim me grupin Marakli t’kerreve do të organizojmë nga ora 17:00 deri në ora 20:00 një Fast & Furious Meeting në parking të të dy qendrave tregtare, Albi Mall dhe Galeria Shopping Mall, ku do të ketë Car Show, Smoke dhe shumë pije FALAS nga Birra Peja, go+ e Ujë RUGOVE.

Në këtë event do të mund t’i shihni disa nga veturat më të mira sportive dhe më të shtrenjta në Kosovë.

Biletat për këtë event tashmë kanë dalë në shitje, dhe ato mund ti bleni çdo ditë në të dy kinematë ose online përmes aplikacionit Cineplexx KS.

Përveç premierës botërore të këtij filmi, Fast and Furious Meeting, gjatë eventit Action Night për këtë film, të gjithë ata që blejnë bileta, do të bëhen pjesë e lojës shpërblyese ku do të dhurohen:

Një pushim 7 netë në Turqi nga Fibula

2x pako polir & ceramic coating nga Advance Detailing

3x servise të rregullta nga Euro Delta

Biletat për këtë film mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx, ose edhe online përmes aplikacionit Cineplexx KS. Më shumë informata rreth filmit mund t’i gjeni në uebfaqen e Cineplexx.