Filmi “BumbleBee” është premiera e radhës në Cineplexx, ku si çdo javë, do të jetë një ngjarje e cila bashkon të gjithë adhuruesit e filmit.

Për ta bërë këtë premierë edhe më të veçantë, Cineplexx do të dhurojë Play Station 4 te një person fatlum.

Për t’u bërë pjesë e lojës shpërblyese, thjesht duhet të jeni pjesë e kësaj premiere të filmit. Gjatë natës, menaxhmenti do t’i mbledhë të gjitha biletat e personave dhe tërheqja e shpërblimit do të bëhet të nesërmen më 21 dhjetor në Facebook të “Cineplexx Kosovo”.

Lajmet për CINEPLEXX Lajmet për CINEPLEXX

Eventi fillon prej orës 19:00 më 20 dhjetor, ndërsa biletat mund t’i blini çdo ditë pas orës 15:00 në Cineplexx.

Filmi ka të bëjë me personazhin më të dashur të franzhisës “Transformers”, ku shtjellohet origjina e këtij roboti-veturë. Me regji nga Travis Knight dhe aktorët, si Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon, ky film po konsiderohet si filmi “origjinë” më i mirë në historitë “Transformers”, por njëkohësisht edhe një film që të gjithë adhuruesit e filmave aventurë/fantazi duhet ta shohin.

Trailerin mund ta shikoni më poshtë:

Për më tepër informata rreth eventit dhe orareve vizitoni ueb-faqen: www.cineplexx-ks.eu.