Çifti i martuar prej 16 vitesh punojnë së bashku si mjeshtër në punimet e ndërtimtarisë.

Mjeshtri 37-vjeçar i ndërtimit Abdi dhe kryepunëtorja 34-vjeçare Nurgul Ceviz janë në rrugën e punës në dritën e parë të mëngjesit.

View this post on Instagram

A post shared by TRT Balkan AL (@trtbalkanal)

Burrë e grua, të cilët jetojnë në lagjen Silifke të Mersinit, kapërcejnë së bashku vështirësitë e jetës dhe të profesionit, raporton trt.

Çifti që ka katër fëmijë kryen proceset e vështira të lyerjes, zbardhjes, veshjes dhe montimit të dritareve.

Duke u përpjekur të kapërcejnë vështirësitë e jetës dhe të profesionit duke mbështetur njëri-tjetrin, çifti kryen edhe punët e shtëpisë duke ndihmuar njëri-tjetrin. /Telegrafi/