Sipas një studimi të ri nga “Travelocity”, 56% e çifteve pajtohen se udhëtimi është gjë e rëndësishme për mbajtjen e shkëndijave në lidhje – por 31% e çifteve asnjëherë nuk kanë shkuar në udhëtime romantike.

Dhe, për çiftet të cilat kanë nevojë për më shumë motivim që të udhëtojnë, një studim tjetër sapo ka treguar se çiftet që udhëtojnë bashkë kanë jetë më të mirë seksuale, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu ka edhe studime të panumërta të cilat thonë se përjetimi i gjërave të reja së bashku mund të ndihmojë në thellimin e lidhjes.

Pra, çiftet të cilat janë duke kërkuar t’i mbajnë gjërat “gjallë” në lidhje, duhet ta konsiderojnë daljen nga qyteti. /Telegrafi/