Google Chrome 103 u bë pjesë e kanalit të qëndrueshëm disa javë më parë dhe tani Google ka lëshuar një përditësim tjetër me arna sigurie, duke përfshirë një cenueshmëri “0-ditore”.

Chrome për Windows është përditësuar në versionin 103.0.5060.114 dhe përfshin katër rregullime sigurie, tre prej të cilave janë theksuar nga vetë Google.

Mes tyre është një rregullim për cenueshmërinë 0-ditore, për të cilën ai nuk publikoi më shumë detaje.

Google pagoi shpërblime prej 7,500 dollarë dhe 3,000 dollarë për njerëzit që raportuan dy dobësitë e mbetura, ndërsa shuma e shpërblimit për zbulimin e cenueshmërisë 0-ditore nuk është përcaktuar ende.

Chrome për Windows nuk është versioni i vetëm që merr arna. Chrome për Android ka marrë disa përditësime, si dhe kanalin Chrome Extended Stable, i cili është ende në versionin 102.

Për të parë nëse përditësimet më të fundit janë të disponueshme për pajisjen tuaj, klikoni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të dritares së Chrome, më pas shkoni te Ndihma > Rreth Google Chrome. /Telegrafi/