Deri tash nga Rita kemi pa koleksione të ndryshme, ndërsa ky është i veçantë pasi që siç shpjegon Rita, fustanet mund të vishen në dy mënyra, dhe po ashtu mund të shërbejnë për ndonjë rast për ditën apo natën.

Blogerja Rita Saraçi para disa muajsh është radhitur në mesin e pesë blogereve më të mira që duhet ndjekur sipas gazetës prestigjioze në Spanjë – El Pais.

Për të blerë koleksionin, vizitoni dyqanin FAR by RITA SARACI në Qender të Prishtines dhe përmes Instagram (ritasaraci) dhe Facebook.