Cineplexx organizon event për 1 qershor, ku të gjitha biletat do të jenë vetëm 2 euro për të gjithë fëmijët!

1 qershori (apo dita e fëmijëve) do të festohet edhe në Cineplexx nga ora 12:00, me shumë aktivitete për të gjithë. Të gjithë fëmijët do të mund të argëtohen me face painting si dhe aktivitete të ndryshme nga BONEVET!

Gjithashtu do të ketë shpërblime të ndryshme si:
5 kurse te gjuhës angleze (prind + fëmijë me vlerë prej 70 euro) nga Academic English Center
Një biçiklete dhe tri loja te ndryshme nga Ujë Rugove

Biletat me 1 qershor do të jenë vetëm 2 Euro, dhe fëmijët do të kenë mundësi të zgjedhin nga 6 filmat që do të shfaqen gjatë kësaj dite:

Pokémon Detective Pikachu

Në një botë ku njerëzit i grumbullojnë Pokemonët për beteja, një djalë takon një Pikachu inteligjent që flet, i cili kërkon të bëhet detektiv.
Orarin e filmit mund ta gjeni këtu.

Dumbo

Një elefant i vogël, me veshë të mëdhenj që e lejojnë atë të fluturojë, ndihmon në shpëtimin e një cirku në vështirësi, por kur ky cirk planifikon një sipërmarrje të re, Dumbo dhe miqtë e tij zbulojnë sekrete të errëta që fshihen përtej fasadës shëndërritëse të cirkut
Orarin e filmit mund ta gjeni këtu.

The Lego Movie 2

Kanë kaluar pesë vjet pasi çdo gjë ishte e mrekullueshme.. Tani qytetarët po përballen me një kërcënim të madh: LEGO DUPLO® po pushton nga hapësira e jashtme, duke shkatërruar gjithçka më shpejt se sa që ata mund të rindërtojnë.
Orarin e filmit mund ta gjeni këtu.

Spider-Man: Into the Spider-Verse


Spider-Man udhëton nëpër dimenzione paralele dhe bashkohet me Spider-Men e atyre dimensioneve për të ndaluar një kërcënim drejt realitetit.
Orarin e filmit mund ta gjeni këtu.

Ugly Dolls

Një aventurë e animuar ku kukullat UglyDolls përballen me atë çka do të thotë të jesh ndryshe, me mundimet për t’u dashur nga të tjerët dhe së fundmi zbulojnë se ajo që ti je ka më tepër rëndësi se çdo gjë tjetër.
Orarin e filmit mund ta gjeni këtu.

Wonder Park

Wonder Park tregon historinë e një këndi lojrash, ku imagjinata e një vajze jashtëzakonisht kreative, të quajtur June, vjen në jetë.
Orarin e filmi mund ta gjeni këtu.

Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:15 në Cineplexx.