Presidenti amerikan, Joe Biden ka mbajtur sot në Shtëpinë e Bardhë një takim me drejtues të sektorit të energjisë dhe me atë rast presidentit amerikan i ka ndodhur një tjetër situatë e paplanifikuar.

Përkatësisht, gjatë konferencës së sotme për shtyp, ai rastësisht ka treguar itinerarin e përgatitur nga stafi dhe i cili përfshinte udhëzime specifike për të, ndër të tjera, “Ti ulesh”, “Ti jep komente të shkurtra” dhe “Ti largohesh”.

Ai thjesht dëshiroi ta përshkruante Amerikën, por nga goja e Bidenit doli fjala "asfutmsifwffutsh" Ai thjesht dëshiroi ta përshkruante Amerikën, por nga goja e Bidenit doli fjala "asfutmsifwffutsh"

Udhëzimet e presidentit 79-vjeçar amerikan u filmuan nga fotografët pasi Biden mbajti një letër teksa i drejtohej një takimi me drejtuesit e industrisë së erës të enjten.

Në udhëzimet për presidentin ndër të tjera thuhet se ai “hyn në dhomën e Ruzveltit dhe përshëndet pjesëmarrësit”.

Theksojmë se kohë të fundit presidenti amerikane po shkakton gafe që po bën virale në rrjetet sociale.

Disa republikanë dhe konservatorë e kanë ndarë këtë lajm në rrjetet e tyre sociale dhe e gjithë kjo po ndodh në një kohë kur kanë mbetur edhe pak muaj deri në zgjedhjet e ardhshme. /Telegrafi/