Ai së bashku me Jennifer Lopez vendosën të përfundojnë fejesën e tyre në prill të këtij viti.

Dhe Alex Rodriguez që nga atëherë duket se e ka marrë vete, teksa është mësuar sërish të jetë beqar, shkruan Daily Mail.

Gjatë ditës së djeshme (e shtunë) sportisti është parë në New York, derisa u fotografua nga paparacit.

Foto: Daily Mail

Veshja e tij si përherë ishte elegante, duke dominuar më shumë në paraqitjen e tij ngjyra e zezë.

Kur Alex ka se është duke u fotografuar, u sigurua që të buzëqesh dhe të pozojë para kamerës.

Foto: Daily Mail

Rodrigues përndryshe kishte dalë që të shijonte drekën i vetëm, në një restorant në qytet. /Telegrafi/

Foto: Daily Mail