Një aksident komunikacioni ka ndodhur para më pak se një ore në autostradën Shkup-tetovë.

Sipas TV Shenja, aksidenti ka ndodhur afër pompës së benzinës “7 vëllëzërit”, ndërsa arsyet akoma nuk dihen.

Policia është në vendngjarje dhe po ashtu nuk ka informacione për gjendjen e personave që kanë qenë në veturën e aksidentuar.